Tilly Cambré Boeken

Sfeer-decoratrice Tilly Cambré is reeds jaren een bekende naam in het interieurwereldje en publiceerde reeds verschillende boeken. Alle boeken zijn te koop in de zaak van Tilly Cambré en de boekhandel in Belgie en Nederland. Tilly werkt ook mee aan diverse tijdschriften.Wonen in Engelse Stijl

Met Wonen in Engelse stijl reikt interieurspecialiste Tilly Cambré je opnieuw een eindeloze reeks originele ideeën voor het interieur aan.

Wonen in Engelse Stijl 2

Tilly Cambré is allang geen onbekende meer voor wie houdt van de klassieke, Engelse interieurstijl. In haar boek Wonen in Engelse Stijl toonde ze al enkele prachtige projecten van haar hand...

Wintersfeer

Dit boek leert u 'hoe te deccoreren' De succesvolle sfeerdecoratrice Tilly Cambré doet in dit boek haar werkwijze uit de doeken.

Bollen & Biedermeiers

In dit nieuwe boek stelt Tilly Cambré opnieuw een hele reeks prachtige creaties voor.

Kransen & Guirlandes

De bekende decoratrice Tilly Cambré maakte een hele serie kransen en guirlandes om zelf te maken en stelt ze trots aan u voor in dit boek.

Kransen & Guirlandes 2

In Kransen & Guirlandes 2 laat interieurspecialiste Tilly Cambré opnieuw een selectie van haar allermooiste bloemdecoraties zien. Ze stelt maar liefst 36 nieuwe creaties voor...

Verftechnieken

U heeft nog wel ergens een stel oude meubels of accessoires staan die hun beste tijd gehad hebben? Met Verftechnieken als leidraad laat u deze schatten weer stralen als vanouds.

Verftechnieken 2

In Verftechnieken II stelt interieurdecoratrice Tilly Cambré opnieuw twintig originele verftechnieken voor. Dit keer neemt ze vooral meubels, muren, vloeren en deuren onder handen.

Verftechnieken 3

Kreeg je recent een krukje, fotokader of ander woonaccessoire cadeau dat er naar jouw smaak net iets te nieuw en te 'clean' uitziet? Geen nood, dit boek toont hoe je met eenvoudige verftechnieken nieuwe voorwerpen omtovert tot doorleefde en karaktervolle blikvangers. Een professionele schilder hoef je niet te zijn, want afhankelijk van de onderlaag geef je met eenzelfde patine elk object een compleet andere uitstraling.

Stijlvol Engels

Interieurboek met voor en na beelden en handige tips.

Decoreren met Tilly Cambré

In dit boek neemt Tilly Cambré u mee in haar bijzondere decoratiewereld vol passie, romantiek en gezelligheid. Ze stelt maar liefst 36 nieuwe bloemdecoraties voor en toont hoe u deze op een stijlvolle manier in uw woning kunt integreren. De prachtige sfeerbeelden maken dit boek niet enkel heerlijk om te doorbladeren, dankzij de handige werkbeschrijvingen kunt u er ook snel en eenvoudig zelf mee aan de slag. Een must voor iedere interieurliefhebber.

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleur en het gepersonaliseerd maatwerk uit eigen schrijnwerkerij. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.