Tilly Cambré

Aan haar eigen stijl blijft Tilly eeuwig trouw want daarin kan ze haar hart en ziel leggen. Schrijnwerk op maat, doordacht samengestelde kleuren en aangepaste stoffen zijn de belangrijkste aspecten in haar interieurs, samen met de lambriseringen en maatkasten van de hand van haar man Rudi Jonckers.Mijn stijl

Mijn stijl getuigt van een grenzeloze voorliefde voor fantasie en romantiek en doet denken aan Engelse landelijkheid. Ik heb het onder meer over warme kleuren, weelderige bloemenkransen en georchestreerde verzamelingen van oude gebruiksvoorwerpen. Elke kamer wordt daarbij op een andere manier opgevat, maar toch binnen dezelfde romantische stijl gehouden. Je zal bijvoorbeeld vaak warme kleuren terugvinden in combinatie met vergrijsde tinten, en daarnaast ook lambriseringen, houten meubelen, bloemdecoraties en antieke accessoires. Dit klinkt allemaal heel overdadig, maar de kunst is om het evenwicht te vinden...


Alles begint met kleur

De kracht van kleuren is bijzonder groot. Het leuke aan schilderen is dat je telkens opnieuw kan beginnen. De combinatie van lichte en donkere kleuren brengt warmte en gezelligheid. Zeer belangrijk is hierbij om het juiste evenwicht tussen deze 2 te vinden.


Werkwijze

Indien u een volledige ruimte of huis wil laten inrichten door Tilly Cambré Decorations, maken wij graag eerst een afspraak in onze kijkwoning & winkel te Grobbendonk. Hier kunnen we u onze verschillende mogelijkheden van schrijnwerk en meubels tot gordijnen , zetels en accessoires laten bekijken.


"Als ik het volledige vertrouwen krijg, dan weet de opdrachtgever dat hij of zij zich aan een romantische, fantasierijke ruimte kan verwachten die als het ware aanvoelt als een droom."

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleur en het gepersonaliseerd maatwerk uit eigen schrijnwerkerij. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.