Workshops bloemdecoraties 2019

                                                                                             Grobbendonk, augustus  2019 

Beste cursist,

 

Hierbij de nieuwe reeks workshops najaar 2019 . Deze gaan door in de Schransstraat 15 te Grobbendonk. Je kan zelf je keuze maken voor de deelname aan de workshops.. Bij de avond en namiddag wordt er een kopje koffie, thee of een frisdrank aangeboden.

Je hoeft geen materiaal mee te brengen, alles is in de prijs begrepen. De materialen die in de stukken verwerkt worden, blijven zeer lang houdbaar en staan zodoende garant voor een langer genot van uw decoratiestukken. Enkel schriftelijke inschrijvingen worden geaccepteerd. Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, uw telefoonnummer niet te vergeten en terug te bezorgen, per brief, fax of e-mail. Dit is nodig om vergissingen te voorkomen. Indien je data niet meer vrij is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

!!! De inschrijving is bevestigd na ontvangst van een voorschot van 25 euro per workshop per persoon. Omdat we in het verleden al problemen hebben gehad met het niet betalen van devoorschotten moet het voorschot ten laatste 7 dagen na je inschrijving worden betaald. Zo niet, is je inschrijving niet meer geldig . indien de data volzet is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Er worden geen voorschotten terugbetaald, jekan dan je pakket komen afhalen binnen de twee weken na de workshop, om je stuk thuis te maken.De voorschotten kunnen gestort worden op reknr  IBAN: BE85 7330 3987 4306   BIC: KREDBEBB  met duidelijke mededeling van uw naam , data van de workshop of U betaalt het voorschot als u naar de voorbeelden komt kijken.

Voor informatie kan je terecht op het nummer 0477/777817

Kom je samen met een vriendin, schrijf dan best samen op één blad in.

 

De decoratiestukken van de workshops kan je komen bekijken in de winkel, op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus 2019 telkens van 14 u tot 17 u.

 

 

Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen.

 

Vriendelijke groeten,

Tilly Cambré

 

 

CURSUSPROGRAMMA NAJAAR 2019

 

Alle workshops voor het najaar 2019  zijn volzet.

vanaf 15 januari 2020 komt het nieuwe programma voorjaar 2020.

tot dan.

Tilly 

 

 

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleur en het gepersonaliseerd maatwerk uit eigen schrijnwerkerij. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.