Workshops bloemdecoraties - najaar 2018

Beste cursist,

Hierbij de nieuwe reeks workshops najaar 2018 . Deze gaan door in de Schransstraat 15 te Grobbendonk. Je kan zelf je keuze maken voor de deelname aan de workshops.. Bij de avond en namiddag wordt er een kopje koffie, thee of een frisdrank aangeboden.

Je hoeft geen materiaal mee te brengen, alles is in de prijs begrepen. De materialen die in de stukken verwerkt worden, blijven zeer lang houdbaar en staan zodoende garant voor een langer genot van uw decoratiestukken. Enkel schriftelijke inschrijvingen worden geaccepteerd. Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, uw telefoonnummer niet te vergeten en terug te bezorgen, per brief, fax of e-mail. Dit is nodig om vergissingen te voorkomen. Indien je data niet meer vrij is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

!!! De inschrijving is bevestigd na ontvangst van een voorschot van 25 euro per workshop per persoon. Omdat we in het verleden al problemen hebben gehad met het niet betalen van de voorschotten moet het voorschot ten laatste 7 dagen na je inschrijving worden betaald. Zo niet, is je inschrijving niet meer geldig . indien de data volzet is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Er worden geen voorschotten terugbetaald, je kan dan je pakket komen afhalen binnen de twee weken na de workshop, om je stuk thuis te maken. De voorschotten kunnen gestort worden op reknr  IBAN: BE85 7330 3987 4306   BIC: KREDBEBB  met duidelijke mededeling van uw naam , data van de workshop of U betaalt het voorschot als u naar de voorbeelden komt kijken.

Voor informatie kan je terecht op het nummer 0477/777817

Kom je samen met een vriendin, schrijf dan best samen op één blad in.

DOWNLOAD het inschrijvingsformulier >

 


Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Tilly CambréCURSUSPROGRAMMA: najaar 2018 

November:    Kerstopendeurdagen          

Zaterdag 17 en zondag 18 november

Zaterdag 24 en zondag 25 november telkens van 14.00u tot 18.00u

 

November:     Adventskrans in bruine en koperen tinten            prijs: 65 €     

Avond: woensdag 28 november van 19.30u tot 23.00u VOLZET

Namiddag: maandag  3 december van 13.00u tot 16.30u VOLZET

 

December:     Bloementrio in keramieken schaaltjes                  prijs 77 €

Avond: woensdag 5 december van 19.30 u 23.00 u

Namiddag: maandag  10 december van 13.00u tot 16.30u

 

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleur en het gepersonaliseerd maatwerk uit eigen schrijnwerkerij. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.